DeJaLi - Love is the answer!

DeJaLi - Love is the answer!

DeJaLi

Love is the answer!

Generic placeholder image

Hello!

Mijn naam is DeJaLi.
Het is mijn missie om meer LIEFDE & VRIENDELIJKHEID in de wereld te brengen.
De kinderen zijn onze toekomst.
We leven in een tijd waar iedereen het druk heeft en de wereld het persoonlijke contact aan het kwijtraken is.
Blije kinderen voelen zich geliefd en zijn veel zelfverzekerder, gemotiveerder en hebben een scherpere focus.
DeJaLi is geheel non-profit. Ik kom op scholen als onderdeel van een LOVE Event. Het doel van een LOVE Event is de kinderen nog beter te ervaren wat liefde is, het te ervaren, maar ook door te geven aan anderen.

Generic placeholder image

Love is the answer!

Liefde als antwoord op de grote hoeveelheid negativiteit om ons heen in de wereld van vandaag. Om anderen geven en helpen, maakt mensen niet alleen andere mensen blij, maar je voelt je er zelf ook zoveel beter door!

Jij maakt het verschil.

Wees dat verschil.

Samen met anderen.

LOVE,
DeJaLi

Generic placeholder image

Linda Egging

Linda Egging

Projecten

Recent verzorgde Dejali een project op de American International School of Rotterdam voor groepen vanaf kleuters tot en met groep 8. 'Love is the answer' was de boodschap gedurende de gehele week. het doel van het evenement was de kinderen bewust te laten worden van het gevoel geliefd te zijn en liefde en vriendelijkheid te geven aan anderen en voor de school om een positieve boodschap uit te dragen. De LOVE week was gevuld met vele activiteiten; optredens in de gymzaal, filmvertoningen, bezoek aan het Sophia Kinderziekenhuis, de muur van vriendelijkheid, videoboodschappen stand, LOVE bakkerijen verkoop, LOVE is the answer T-shirts & petjes kraam, Leraar & Personeel waarderingsdag, een prijsuitreiking en een LOVE Dansfeest. Mensen werden geïnspireerd, gemotiveerd en meer bewust van hoe weinig er nodig is om een groot verschil te maken ❤️

DeJaLi op Facebook

Harten

DeJaLi

Vertel of vraag

   
1 + 4 = ?email: linda@dejali.com
Volg DeJaLi op: